page_banner

Вести

Преглед на изложбата: RODBOL искрено ве покани да присуствувате на ProPak China & FoodPack China во Шангај!

Подгответе се за ексклузивен преглед на изложбата во ProPak China & FoodPack China, каде што RODBOL ќе ја прикаже својата најсовремена опрема за пакување.Од 19 до 21 јуни 2024 година, RODBOL искрено ги поканува сите клиенти да бидат сведоци на иднината на технологијата за пакување на штандот 5.1B80 на Националниот конгресен и изложбен центар (Шангај).

j (3)

На овој многу очекуван настан, RODBOL ќе ја прикаже својата иновативна палета на решенија за пакување, вклучувајќи ја машината за пакување со хоризонтална модифицирана атмосфера RDW730, машината за пакување кожа RDW700T и целосно автоматската машина за пакување со модифицирана атмосфера со термоформирање RS425H.

j (1)

RODBOL ги поздравува сите клиенти да ги посетат ProPak China и FoodPack China штандот 5.1B80 за да ги искусат овие пробивни решенија за пакување од прва рака.Ова е одлична можност да бидете сведоци на иднината на технологијата за пакување и да откриете како опремата RODBOL може да ги подобри вашите операции за пакување.

Не пропуштајте го овој ексклузивен преглед на изложбата.Придружете се на RODBOL во ProPak China и FoodPack China за да ја истражите следната генерација на иновации за пакување.
RODBOL отсекогаш инсистирал на квалитет во индустријата за пакување и со нетрпение очекува да придонесе за одржливиот развој на индустријата за пакување во иднина!
ТЕЛ: 400-8006733
E-mail:rodbol@126.com
МОБИЛ:17088553377
ВЕБ:https://www.rodbolpack.com


Време на објавување: 13.06.2024
тел
Е-пошта